Naar Boven

Gezelligheid troef op de knusse Kerstmarkten in het centrum van Brugge. De twee Kerstmarkten in het centrum zijn opnieuw van de partij en kregen een volledig nieuwe look. De verkoopstalletjes, afgewerkt met nieuwe warme details, verwelkomen je met hun sfeervolle verlichting in de typische Wintergloedstijl. In deze zalige winterdorpen vol gezelligheid en hebbedingen raak je moeiteloos in kerstsfeer. Maar wist je dat elke markt ook een ander karakter heeft? Op de Markt vind je alles wat je van een traditionele kerstmarkt kan verwachten en op het Simon Stevinplein ligt het accent op korte keten en ambachtelijke producten.

Brugge ontdekken op de meest magische manier?
Dat kan tijdens de Lichtbelevingswandeling! Al voor het 4de jaar op rij laten we Brugge schitteren tijdens Wintergloed met een prachtig lichtparcours. De Lichtbelevingswandeling draait dit jaar volledig rond ‘Awakening’ of ‘Ontwaken’.
De route brengt je langs 8 verschillende lichtinstallaties op iconische plekken. Hierdoor komen niet alleen herinneringen tot leven, maar kunnen bezoekers ook een glimp opvangen van de toekomst en de stad nieuw leven inblazen. De kerstmarkt kunnen jullie nog bezoeken tot en met 08.01.2023. Hier wat sfeerfoto's...

Klik op de foto voor slideshow...

Reactie toevoegen

* Je bericht komt online na goedkeuring..
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
8 + 0 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.